18.3.13

Exposicions orals d'ampliació

Avui us deixem els enllaços a tres videos gravats a classe (disculpeu la qualitat del so).
A ESO i Batxillerat una de les activitats d'ampliació (per millorar la nota) que s'oferta des del seminari d'anglès és realitzar una exposició oral voluntària. Estem molt contents amb la motivació i esforços que els nostres alumnes demostren amb aquestes activitats, i us en deixem una mostra.

Són les nostres alumnes Maria Vega, Eli Vilar, Inés Gesa, Paula Leeson, Emi Canaro i María Giménez de 2n de Batxillerat, i ens presenten "Laughter therapy" teràpia de rialles; "Positive thinking" pensament positiu i "fashion industries" les empreses de la moda. Moltes gràcies a totes!

I continuem esforçant-nos per arribar a l'excel·lència!



10.3.13

English Theatre "THE JUNGLE"


Els nens i nenes de P5 van gaudir molt amb l’obra “The Jungle”. Van conèixer molts animals: cheeky monkey, elephant, snake, lion, crocodile… Van participar molt cantant totes les cançons que havien preparat prèviament amb les teachers.


7.3.13

New conversation assistants!

Avui us volem presentar els nostres nous auxiliars de conversa a ESO i Batxillerat. Són Jonathan, Danny i Megan. Són estudiants universitaris que fan una estada entre nosaltres per millorar el seu espanyol i a més, venen 25 hores setmanals a l'escola per ajudar els alumnes a millorar el seu speaking en anglès.

Tot i que porten molt poc per aquí, se senten com a casa i agraeixen la rebuda. "Ens va emocionar la benvinguda tan efusiva per part dels alumnes... Estem impressionats amb el nivell d'anglès de molts d'ells i esperem ajudar-los a millorar el seu coneixement..."
Si voleu llegir tot el que ens expliquen, entreu a l'apartat "PAC" d'aquest bloc.
Aprofitem des d'aquí per agrair a les famílies que han acollit aquests assistants i els anteriors, segur que l'experiència val la pena! Si us voleu animar a acollir auxiliars de conversa més endavant, no dubteu en contactar amb Carmen Santiago, csantiago@padredamiansscc.net.

3.3.13

Fonix 2013


Ahir dissabte 2 de març, 7 dels nostres alumnes escollits pel seu bon nivell d'anglès van participar a la fase territorial del concurs The Fonix 2013.

Es tractava d'un alumne de cada curs entre 5è d'EP i 1r de Batxillerat. Acompanyats pels pares i una professora de l'escola, van realitzar les proves d'anglès per aconseguir passar a la següent fase. D'entre totes les escoles participants, només 8 alumnes de cada nivell passaran a la fase final. Els guanyadors opten a premis com cursos d'anglès a l'estranger i summer camps.

El concurs interescolar català compta ja amb 6 anys d'història i cada any des de l'escola Padre Damian ens hem presentat, i hem comptat ja amb dos guanyadors.

Trobareu més informació a l'apartat "Concurs The Fonix" d'aquest bloc o a la web del concurs: The Fonix 2013. 

2.3.13

Do you speak English?

Avui compartim amb vosaltres el reportatge "Do you speak English?" emès a l'espai 30 minuts de TV3.
L'anàlisi que el reportatge fa de perquè ens costa aprendre aquesta llengua estrangera ens ajuda a identificar què podem fer per millorar.
En aquest sentit, des de l'escola, continuem apostant per l'Escola Multilingüe, i valorem molt positivament l'èxit dels programes AMCO i AICLE (aprenentatge integrat de continguts i llengües estrangeres).