9.5.17

Som centre examinador de l'Oxford Test of English!

Per fi podem compartir amb tots vosaltres un projecte que ens omple d'il·lusió i en el que fa temps que treballem, la certificació de l'escola com a centre examinador del nou OXFORD TEST OF ENGLISH. 

Aquest novedós examen extern de certificació és l'examen d'anglès del segle XXI: ràpid, online, personalitzat i amb tota la qualitat de la Universitat d'Oxford. Amb ell, podeu obtenir el nivell B2, tan necessari avui en dia per accedir a una oferta laboral o obtenir un títol universitari. Teniu tota la informació sobre l'examen aquí.

L'examen és obert a alumnes, ex-alumnes, familiars i també qualsevol persona interessada externa a  l'escola. Si voleu rebre més informació sobre calendari, condicions i preu per obtenir l’Oxford Test of English al col·legi Padre Damián, podeu contactar per mail a ote@padredamiansscc.net

Us deixem unes fotos del moment de l'entrega de la placa a l'escola per part dels representants d'Oxford Test, i també de l'entrega dels primers certificats de nivell B2 obtinguts per dues de les nostres alumnes: Ariadna Villaverde i Núria Onsins. Moltes felicitats a totes dues!





No hay comentarios:

Publicar un comentario